27.06.2015 13:53

Update: PSV ontkent akkoord opvolger Depay

PSV heeft een nieuwe vleugelaanvaller binnen. Maxime Lestienne moet Memphis Depay doen vergeten in Eindhoven.

Volgens het Eindhovens Dagblad en het Brabants Dagblad heeft PSV in ieder geval voor het komende seizoen een vervanger van Depay weten te strikken. De Belg Maxime Lestienne zou de overstap maken. PSV huurt de speler voor één seizoen, maar heeft ook een optie tot koop.

PSV bereikte volgens de regionale dagbladen een akkoord met Al-Arabi uit Qatar, daar waar de 23-jarige speler onder contract staat. In 2014 maakte hij de overstap naar het steenrijke olieland, maar hij speelde nog geen minuut voor de club. Het afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Genoa CFC waar hij tot 23 wedstrijden kwam. Daarvoor speelde hij bij Club Brugge, waar hij in 2014 tien goals wist te maken en in 2013 twaalf. PSV maakt nog geen melding van de overeenkomst.

Update: PSV ontkent akkoord opvolger Depay
Het Eindhovens Dagblad en het Brabants Dagblad maakten melding van een huurovereenkomst tussen PSV, Maxime Lestienne en zijn club Al-Arab. Tegenover Voetbal International heeft Brands ontkent dat er al een akkoord is.

"'Er is nog geen nieuws met betrekking tot Lestienne", aldus de technisch manager. "We zijn ook nog bezig met andere opties." Een overgang van Lestienne zou erg lastig zijn, omdat de speler eigendom is van een investeringsmaatschappij. 

Overigens betekent het aantrekken van Lestienne niet dat PSV klaar is in de zoektocht naar een buitenspeler. Steven Berghuis zou nog steeds in beeld zijn. Brands geeft echter aan dat PSV zich nog niet bij AZ Alkmaar heeft gemeld voor de speler.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner