16.06.2015 19:16

Update: 'Falcao op huurbasis naar Londen'

Radamel Falcao viert zijn doelpunt voor Manchester United tegen Everton. (05-10-2014)
Radamel Falcao viert zijn doelpunt voor Manchester United tegen Everton. (05-10-2014)

Radamel Falcao speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Manchester United. De Colombiaan wist in Engeland niet te overtuigen, maar mogelijk krijgt de aanvaller aankomend seizoen een herkansing.

Manchester United had een optie tot koop op Falcao, maar besloot deze niet te lichten. De aanvaller keert daarom in eerste instantie terug bij AS Monaco. De spits heeft bij AS Monaco nog een contract tot medio 2018, maar mogelijk speelt Falcao volgend seizoen toch weer in Engeland. Chelsea-trainer José Mourinho is namelijk gecharmeerd van Falcao.

"Als ik Falcao kan helpen om zijn niveau weer te halen, dan zal ik dat doen", aldus de Portugese trainer van Chelsea tegenover DirecTV Sports. "Het doet me pijn dat mensen in Engeland denken dat ze afgelopen seizoen de echte Falcao hebben gezien." De Colombiaan speelde het afgelopen seizoen 26 competitiewedstrijden namens Manchester United, maar scoorde slechts vier keer voor 'The Red Devils'.

Update: 16-06-2015 19:14 'Falcao op huurbasis naar Londen'

Engelse media melden dat Chelsea en AS Monaco het eens zijn geworden over een tijdelijke overgang van Radamel Falcao. De Colombiaanse spits, die het afgelopen seizoen niet kon overtuigen bij Manchester United, zou volgens onder meer Sky Sports en BBC op huurbasis voor één seizoen naar het team van José Mourinho vertrekken.

Met het vertrek van routinier Didier Drogba zocht Mourinho naar vers bloed in zijn voorhoede. In Falcao heeft de Portugese oefenmeester zijn nieuwe spits gevonden. Falcao zal de strijd in de Londense voorhoede aan moeten gaan met Diego Costa en Loïc Rémy.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner