25.06.2015 16:51

Feyenoord verscheurt contract met Verhoek

Caner Çavlan (r.) voorkomt balbezit van Wesley Verhoek (l.) tijdens Go Ahead Eagles - De Graafschap. (25-05-2015)
Caner Çavlan (r.) voorkomt balbezit van Wesley Verhoek (l.) tijdens Go Ahead Eagles - De Graafschap. (25-05-2015)

Feyenoord heeft het contract van Wesley Verhoek ontbonden. De buitenspeler verpieterde in Rotterdam op de bank en wist er niet te overtuigen. Per 1 juli gaan de twee partijen uit elkaar.

"Verhoek had bij Feyenoord nog een verbintenis voor 1 jaar. Hij is vrij om op zoek te gaan naar een nieuwe club", aldus een statement van de club. Technisch directeur Martin van Geel legt de keuze van Feyenoord uit. "Beide partijen kwamen tot de conclusie dat er voor Wesley sportief geen perspectief meer was bij Feyenoord, waardoor een ontbinding van zijn contract de beste oplossing is", aldus de beleidsbepaler op de website.

Verhoek moet dus vertrekken, maar de twee gaan op een gezonde manier uit elkaar. Dat blijkt wel uit de woorden van Verhoek. "Ik ben enorm dankbaar dat ik voor zo’n grote en geweldige club in Nederland heb mogen voetballen. Helaas is het mij niet gelukt om basisspeler te worden bij Feyenoord. Toch kijk ik terug op een hele mooie periode bij Feyenoord, een club met een geweldige achterban. Ik kan vanuit de grond van mijn hart zeggen dat ik iedereen bij Feyenoord het allerbeste wens en hoop dat de club een mooi seizoen tegemoet gaat."

Het afgelopen seizoen werd Verhoek verhuurd aan Go Ahead Eagles, maar wist daar niet genoeg indruk te maken om aan te sluiten bij de selectie van Feyenoord.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner