26.06.2015 15:01

Feyenoord contracteert gewilde middenvelder

Marko Vejinović is officieel een speler van Feyenoord. De middenvelder van Vitesse tekent een contract voor vier jaar bij de Rotterdammers.

Feyenoord was al een aantal weken met het aantrekken van Vejinović. Terwijl de club en de speler al een tijd akkoord waren moesten de Rotterdammers nog een overeenstemming bereiken met Vitesse. Dat lukte waardoor de speler zich nu officieel Feyenoorder kan noemen.

"Ik heb in de afgelopen periode heel snel een goed en warm gevoel gekregen bij Feyenoord", zegt Vejinović op de site van Feyenoord. "Ik ga er alles aan doen om hier te slagen. Ik kan niet wachten op zondag als ik de eerste training met Feyenoord kan afwerken."

Technisch directeur Martin van Geel is tevreden met de aanwinst. "Met zijn komst krijgen we meer mogelijkheden op ons middenveld. Marko is een technisch zeer begaafde speler, die al jarenlang op het hoogste niveau in de Eredivisie speelt en al meer dan 160 competitiewedstrijden achter zijn naam heeft. Hij was afgelopen seizoen een van de meest scorende middenvelders in de Eredivisie, met dank aan zijn fantastische traptechniek."

"Marko is bovendien nog maar 25 jaar, dus we hebben er alle vertrouwen in dat hij zich bij ons nog verder kan ontwikkelen. Uiteraard zijn we blij dat we nog voor de start van het nieuwe seizoen overeenstemming hebben kunnen bereiken, waardoor Marko zondag bij het begin van de voorbereiding direct kan aansluiten."

Bekijk hier alle transfers van Feyenoord

Bekijk hier alles transfers uit de Eredivisie

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner