26.06.2015 16:12

PSV legt publiekslieveling definitief vast

Riechedly Bazoer (l.) gaat samen met Nicolas Isimat-Mirin de lucht in voor een luchtduel tijdens PSV - Ajax. (01-03-2015)
Riechedly Bazoer (l.) gaat samen met Nicolas Isimat-Mirin de lucht in voor een luchtduel tijdens PSV - Ajax. (01-03-2015)

PSV heeft een akkoord bereikt met zowel AS Monaco als Nicolas Isimat-Mirin. De Franse verdediger maakt definitief de overstap naar Eindhoven.

Isimat-Mirin ontpopte zich de laatste maanden tot publiekslieveling bij PSV. De verdediger speelde goed, maar lag daarnaast erg goed in de groep en bij de fans. PSV wilde de speler langer vastleggen en zijn ontwikkeling belonen, maar moest wel tot een akkoord komen met AS Monaco.

Vrijdagmiddag werd de overgang van de huurling definitief. "Ik ben blij met alle reacties van de fans sinds het kampioenschap en het feest", aldus de verdediger op de website van PSV. "Net zoals ik heel blij ben dat ik nu definitief bij PSV kan spelen. Een grote club, met geweldige fans. Ik wil er samen met hun steun alles aan doen om het succes van vorig jaar door te zetten. Ik ben echt heel blij met mijn contract hier."

Bekijk hier alle transfers van PSV

Bekijk hier alle transfers uit de Eredivisie

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner