08.07.2015 13:47

Willem II ziet aanvaller naar Israël vertrekken

Ben Sahar baalt van het verliest van Willem II tegen Deltasport Vlaardingen. (23.09.2014).
Ben Sahar baalt van het verliest van Willem II tegen Deltasport Vlaardingen. (23.09.2014).

Ben Sahar keert definitief niet terug bij Willem II. De international van Israël heeft een contract getekend bij zijn vaderland. De aanvaller gaat spelen voor Hapoel Be'er Sheva.

Sahar heeft in Israël een contract voor drie seizoenen getekend. Dat maakt de club uit Israël woensdag via de officiële kanalen bekend. Sahar speelde het afgelopen seizoen voor Willem II en was zeven keer trefzeker in 33 competitieduels namens de Tilburgers. Willem II had een optie in zijn contract staan om hem ook tijdens aankomend seizoen in Tilburg te houden, maar Willem II besloot deze optie niet te lichten.

De 25-jarige aanvaller kan daardoor transfervrij overstappen naar Hapoel Be'er Sheva. Sahar werd in het verleden als groot talent opgenomen in de jeugdopleiding van Chelsea. De aanvaller speelde in Engeland ook voor Queens Park Rangers, Sheffield Wednesday en Portsmouth. Chelsea verhuurde de aanvaller ook aan De Graafschap. Daarnaast stond Sahar ook nog onder contract bij Espanyol, Hapoel Tel Aviv, AJ Auxerre, Arminia Bielefeld en Hertha BSC. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner