14.07.2015 14:44

Hasselbaink voor twee jaar naar Rotterdam

Nigel Hasselbaink komt de komende twee seizoenen uit voor Excelsior. De aanvaller liep al twee weken stage bij de club en is hiervoor nu beloond met een contract.

De 24-jarige doorliep de jeugdopleidingen van Ajax en PSV, waarna hij vertrok naar Schotland. Hij speelde hij onder andere voor Hamilton Academical FC, St. Mirren FC en St. Johnstone FC. "Ik ben op jonge leeftijd naar Schotland vertrokken en dat was wel even wennen. Na een tijdje had ik een leven opgebouwd en heb ik in Schotland veel mooie jaren gekend. Ik kijk er erg naar uit om weer in Nederland te gaan voetballen, dan kan al mijn familie ook wekelijks komen kijken."

"Ik heb nu twee weken meegetraind met het team en ben sinds dag één erg goed opgevangen door de selectie en de technische staf. Zowel met de trainer Fons Groenendijk als met Andre Hoekstra heb ik positieve gesprekken en dat gaf me hoop."

Hasselbaink hoopt met de Rotterdammers een wederom goed seizoen op de mat te leggen. "De jongens hebben vorig jaar een goed seizoen gedraaid met behoud Eredivisie en de halve finale van de KNVB Beker. Ik zal dit seizoen mijn steentje bijdragen om dat minimaal te evenaren dan wel te overtreffen", besloot de neef van oud-international Jimmy Floyd zijn relaas.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner