07.08.2015 19:00

Kramer tekent voor drie jaar bij Feyenoord

Feyenoord heeft Michiel Kramer definitief binnen. De Rotterdamse club laat via de officiële kanalen weten dat de spits per direct overkomt van ADO Den Haag en zich voor drie seizoenen aan Feyenoord verbindt.

Trainer Giovanni van Bronckhorst zegt blij te zijn met de komst van de Kramer. "Michiel is een speler met scorend vermogen, die het dankzij zijn lengte en fysiek elke verdediging heel moeilijk kan maken. Hij is een speler die hier past en met hem erbij krijgen we in de voorhoede nog meer mogelijkheden."

Hoeveel Feyenoord ADO Den Haag betaalt voor Kramer, maakt de Rotterdamse club niet bekend. Het Algemeen Dagblad claimt dat het om 2,2 miljoen euro gaat. Een bedrag dat door bonussen nog kan oplopen tot 2,6 miljoen euro.

Kramer leek eerder in de zomer nog op weg naar Baniyas SC, maar die transfer ketste op het laatste moment af. ADO Den Haag kon met de club uit de Verenigde Arabische Emiraten niet tot een akkoord over de transfersom komen.

Kramer (26) speelde eerder bij NAC Breda, FC Volendam en sinds de zomer van 2013 bij de club uit Den Haag. Het afgelopen seizoen kende hij met zeventien competitiedoelpunten zijn doorbraak in Nederland. Alleen Luuk de Jong (20) en Memphis Depay (22) scoorden vaker.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner