07.08.2015 20:55

PEC Zwolle versterkt zich met buitenspeler

Ron Jans (l.) praat met proefspeler Boban Lazić (r.) tijdens de oefenwedstrijd SV Hatto Heim - PEC Zwolle. (30-06-2015)
Ron Jans (l.) praat met proefspeler Boban Lazić (r.) tijdens de oefenwedstrijd SV Hatto Heim - PEC Zwolle. (30-06-2015)

Boban Lazić (21) is vanaf heden speler van PEC Zwolle. De buitenspeler liep de afgelopen weken stage bij de Zwollenaren en heeft in die periode de technische staf weten te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Lazić doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar brak nooit door bij de Amsterdammers. De aanvaller stond na zijn vertrek even bij Olympiakos Piraeus onder contract, maar het Griekse avontuur werd geen succes.

"Ik ben blij met deze kans die PEC Zwolle mij biedt", zegt Lazić op de website van de Zwollenaren. "Mijn eerste doel is weer helemaal wedstrijdfit raken en zo snel als mogelijk spelen voor de club. Uiteraard wil ik mijn debuut in de Eredivisie maken, daar werk ik elke dag hard voor. Het doet me goed dat ik bij PEC Zwolle aan een nieuw hoofdstuk uit mijn carrière kan beginnen."

Technisch directeur Gerard Nijkamp zegt in zijn nopjes te zijn met de komst van de oud-Ajacied. "Met Boban Lazić voegen we een ruwe diamant toe aan onze selectie. Deze speler kan goed voetballen, maar heeft door de nodige blessureproblematiek een tijdje stilgestaan in zijn ontwikkeling. Bij PEC Zwolle krijgt Lazic de gelegenheid om de draad weer op te pakken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner