02.09.2015 14:02

Willem II versterkt zich met drietal spelers

Nicky Kuiper is aanwezig tijdens de eerste training van Willem II. (22-06-2015)
Nicky Kuiper is aanwezig tijdens de eerste training van Willem II. (22-06-2015)

De transfermarkt is inmiddels twee dagen gesloten, maar Willem II heeft zich nog versterkt. Asumah Abubakar, Jeffrey Altheer en Nicky Kuiper maken dit seizoen deel uit van de selectie.

Willem II maakt de komst van het drietal woensdagmiddag via de officiële kanalen bekend. Abubakar, Altheer en Kuiper trainden al een tijdje mee bij Willem II, maar mogen nu definitief blijven. Kuiper en Abubakar tekenen een contract voor één seizoen met een optie voor nog een extra jaar. Altheer blijft op amateurbasis.

Kuiper zat al ruim en jaar zonder club. De linksback speelde in het verleden onder meer voor FC Twente en Vitesse, maar Kuiper kreeg zijn carrière niet van de grond wegens blessureleed. Altheer stond de afgelopen drie seizoenen onder contract bij VVV-Venlo, maar de verdediger annex middenvelder kreeg afgelopen zomer geen nieuw contract van de Limburgers. Abubakar is een achttienjarige aanvaller met Ghanese roots. Hij zal speelgerechtigd zijn voor Willem II als de Ghanese academie hem heeft vrijgegeven.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner