17.01.2016 21:55

Celta de Vigo haalt nu al opvolger voor Nolito

Met de komst van Claudio Beauvue heeft Celta de Vigo zichzelf alvast slim ingedekt voor een eventueel vertrek van Nolito. De Spaanse oud-speler van FC Barcelona en SL Benfica staat in de belangstelling van zijn Catalaanse oud-werkgever. Met Beauvue heeft Celta de Vigo opnieuw een buitenspeler vastgelegd, alhoewel de Fransman ook in de spits kan spelen.

Celta de Vigo heeft het meteen goed aangepakt, want Beauvue tekende zondagavond een contract voor 5,5 jaar. De Spaanse ploeg betaalt naar verluidt zo'n vijf miljoen euro aan Olympique Lyon, waar de aanvaller sinds het begin van dit seizoen onder contract stond. In de eerste seizoenshelft scoorde Beauvue in 29 officiële wedstrijden acht keer.

De in Guadeloupe geboren aanvaller werd afgelopen zomer door Olympique Lyon overgenomen van EA Guinkamp, waar hij maar liefst zeventien keer voor scoorde in het afgelopen Ligue 1-seizoen. Ook Nolito ligt nog langdurig vast bij Celta de Vigo, maar verwacht wordt dat de Spaanse linksbuiten binnenkort de overstap naar FC Barcelona maakt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner