01.02.2016 12:28

Update: Kâzım bevestigt gesprek met Celtic

Colin Kâzım-Richards (r.) baalt na het missen van een grote kans tijdens het competitieduel Feyenoord - Ajax. (08-11-2015)
Colin Kâzım-Richards (r.) baalt na het missen van een grote kans tijdens het competitieduel Feyenoord - Ajax. (08-11-2015)

Hij is tot en met 1 februari geschorst door de club, maar het lijkt erop dat Colin Kâzım-Richards deze transferperiode nog vertrekt bij Feyenoord. Celtic FC wil de spits verlossen van zijn huidige werkgever.

Colin Kâzım-Richards is bij Feyenoord 'persona non grata' geworden nadat hij een journalist van het Algemeen Dagblad bedreigde. "Het is beter dat hij vertrekt", zei trainer van Feyenoord Giovanni van Bronckhorst eerder. De spits werd door de club intern geschorst en mag pas vanaf 2 februari weer op de club verschijnen.

The Scottisch Sun meent echter zeker te weten dat Kâzım-Richards helemaal niet meer terugkeert bij Feyenoord. Volgens de Schotse krant ronden Celtic en Feyenoord maandag een overgang af. De regerend kampioen moet er nog met de speler zelf uit komen en als alles doorgaat dan wordt hij transfervrij overgenomen. De Turkse aanvaller kan een contract tot en met medio 2019 tekenen.

Update: Kâzım-Richards bevestigt gesprek met Celtic [12:23 uur, 1-2-2016]
Colin Kâzım-Richards heeft zelf de geruchten dat hij vertrekt naar Celtic FC bevestigd. De aanvaller is momenteel in Glasgow om zijn transfer naar de Schotse club af te ronden.

"Hopelijk gaat het door, ik kijk er naar uit", zegt hij tegen Sky Sports. "Ik kan veel toevoegen aan Celtic. We moeten de laatste details afronden en hopelijk ben ik dan snel een speler van Celtic."

Bij Celtic FC hoopt Kâzım-Richards de draad weer op te pikken. Vorig seizoen was hij namens Feyenoord met elf goals belangrijk, waarna de Rotterdammers besloten de speler definitief over te nemen. Echter raakte de spits zijn basisplek kwijt aan Michiel Kramer, waarna er diverse incidenten rondom zijn persoon plaatsvonden. Feyenoord wil daarom af van de spits. Celtic biedt een uitweg voor de Turk.
 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner