01.02.2016 22:10

Update: Ligeon op huurbasis naar FC Utrecht

Via een omweg komt Ruben Ligeon hoogstwaarschijnlijk alsnog terecht bij FC Utrecht. Willem II huurde de rechtsback van Ajax, maar op dat moment kon Ligeon ook een vast contract tekenen bij de club. FC Utrecht huurt de back nu alsnog.

Vorig seizoen besloot Ligeon in te gaan op een contractaanbieding van Ajax, waarbij hij zijn aflopende contract tot 2017 verlengde. Mede vanwege de doorbraak van Kenny Tete bleek dit een verkeerde keuze te zijn, al helemaal omdat er volgens Ligeon zelf een contract van drie jaar klaar lag bij de Domstedelingen. In plaats daarvan wilde Ligeon voor zijn kans bij Ajax gaan, door zichzelf te als huurling te laten zien bij Willem II en vervolgens terug te keren bij de Amsterdammers.

In Tilburg werd zijn komst geen succes. In het huidige seizoen speelde hij pas zes wedstrijden, waarbij hij soms ook als buitenspeler werd gebruikt. FC Utrecht heeft nu volgens diverse media in Nederland alsnog toegeslagen. Ajax haalt Ligeon terug naar Amsterdam, om hem vervolgens meteen weer te verhuren. FC Utrecht, Willem II en Ajax zelf moeten het verhaal nog bevestigen, waardoor er weinig details beschikbaar zijn.

Update: Ligeon op huurbasis naar FC Utrecht [22:08 uur, 1-2-2016]
Ajax heeft overeenstemming bereikt met Willem II en FC Utrecht over een huurperiode van Ruben Ligeon. De huurperiode gaat per direct in en loopt tot de zomer van 2016.


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner