10.02.2016 16:33

Topklasser RVVH haalt international Curaçao

Papito Merencia (l.) viert treffer tijdens het officieuze oefenduel Curaçao - Suriname in Almere. (20-05-2015)
Papito Merencia (l.) viert treffer tijdens het officieuze oefenduel Curaçao - Suriname in Almere. (20-05-2015)

Topklasser RVVH uit Ridderkerk heeft zich per direct versterkt met Papito Merencia. De international van Curaçao zat zonder club nadat hij afgelopen zomer geen nieuw contract kreeg van ADO Den Haag.

RVVH maakt de komst van Merencia, die voluit Vidarrel Eugenio Merencia heet, woensdag officieel bekend via de officiële kanalen. De aanvallende middenvelder, die ook als rechtsbuiten uit de voeten kan, stond de afgelopen drie seizoenen onder contract bij ADO Den Haag en doorliep ook de jeugdopleiding van die club. In het shirt van de Hagenaars kwam Merencia tot vier officiële optredens.

Merencia was de afgelopen maanden ook één van de belangrijke schakels in het team van Patrick Kluivert. De international van Curaçao wist in de kwalificatiereeks voor het WK van 2018 in Rusland twee keer te scoren, maar toch werd Curaçao uitgeschakeld. El Salvador bleek in de derde kwalificatieronde twee keer te sterk voor Curaçao. Merencia zal nu tot het einde van het seizoen zijn wedstrijden spelen voor RVVH. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner