24.02.2016 09:10

'Spelers van De Graafschap goed in de markt'

De Graafschap-doelman Hidde Jurjus moet vissen tijdens het competitieduel PSV - De Graafschap. (30-01-2016)
De Graafschap-doelman Hidde Jurjus moet vissen tijdens het competitieduel PSV - De Graafschap. (30-01-2016)

De Graafschap is in de Eredivisie bezig met een Houdini-act, nu het de laatste plaats aan SC Cambuur gelaten heeft. Helemaal veilig is de ploeg nog niet, maar voor volgend seizoen moet de ploeg al vrezen voor de selectie.

De Superboeren promoveerden vorig seizoen naar het hoogste voetbalniveau van Nederland en sindsdien speelden een aantal spelers zich in de kijker bij de Nederlandse subtop, zo meldt Voetbal International. Vooral doelman Hidde Jurjus kan rekenen op veel interesse, met name van FC Utrecht.

De club raakt volgend seizoen zo goed als zeker Robbin Ruiter kwijt aan AZ en is nu dus al de markt aan het afstruinen om een vervangende sluitpost naar de Domstad te halen. Jurjus is bezig aan zijn tweede seizoen in zijn carrière en aflopen weekend keepte hij zijn zestigste wedstrijd voor De Graafschap.

Ook Vincent Vermeij en Andrew Driver kunnen rekenen op interesse. Spits Vermeij is topscorer van De Graafschap met zes doelpunten en beschikt over een aflopend contract. Dit geldt ook voor Driver, maar De Graafschap heeft inmiddels aangekondigd dat het snel gaat praten met de ijzervreter.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner