08.03.2016 10:16

'Mourinho polst Zlatan voor Manchester United'

Zlatan Ibrahimović kan juichen tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain Stade de Reims. (20-02-2016)
Zlatan Ibrahimović kan juichen tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain Stade de Reims. (20-02-2016)

José Mourinho heeft Zlatan Ibrahimović gepolst voor een mogelijke transfer naar Manchester United. De Portugese coach heeft op dit moment geen club, maar wordt veelal in verband gebracht met Manchester United.

Volgens Le10Sport is Mourinho achter de schermen al aan het werk voor Manchester United. Als de Portugees daadwerkelijk coach wordt van The Red Devils, dan wil de oefenmeester graag samenwerken met Ibrahimović. Het duo werkte in het verleden al eens samen bij Internazionale. Ibrahimović en Mourinho hebben dan ook een goede verstandhouding, waardoor een hernieuwde samenwerking niet valt uit te sluiten.

Het contract van de 34-jarige Ibrahimović loopt aan het einde van het seizoen af, waardoor de Zweed Paris Saint-Germain transfervrij kan verlaten. De boomlange spits heeft echter meerdere opties. Ibrahimović kan bijtekenen in Parijs, terwijl een terugkeer naar Italië ook een mogelijkheid is. Daarnaast wordt Ibrahimović ook in verband gebracht met een transfer naar de Major League Soccer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner