31.03.2016 21:56

Financiën zitten ADO-transfer Seuntjens dwars

Mats Seuntjens (r.) omspeelt Kees Heemskerk en zet de 3-5 op het scorebord tijdens FC Den Bosch - NAC Breda. (18-03-2016)
Mats Seuntjens (r.) omspeelt Kees Heemskerk en zet de 3-5 op het scorebord tijdens FC Den Bosch - NAC Breda. (18-03-2016)

Bij ADO Den Haag staat NAC-Breda speler Mats Seuntjens zeer hoog op het lijstje van transfertargets. De Residentieclub wil de spits annex aanvallende middenvelder aan de selectie toevoegen, maar grijpt mogelijk mis met een lege portemonnee.

"We zitten in de situatie dat we niet veel te bieden hebben", stelt een teleurgestelde trainer Henk Fraser. Seuntjens is na dit seizoen transfervrij en kan met een leuk salaris naar Zuid-Holland gehaald worden, maar ADO Den Haag kan op financieel gebied dus erg weinig bewerkstelligen. "We moeten ons rustig houden, het is niet anders. Ik kan me goed voorstellen dat Mats om zich heen gaat kijken. Ik verbaas me er sowieso over dat niet veel meer clubs achter hem aan zitten."

ADO Den Haag wacht nog altijd op financiële impulsen vanuit China, maar eigenaar Hui Wang houdt voorlopig de hand op de knip. Dit betekent niet alleen dat ADO Den Haag moeilijk nieuwe spelers kan aantrekken, het moet mogelijk ook afscheid nemen van sterkhouders.

"Ik ben niet bang voor zijn vertrek, of een leegloop", stelt Fraser echter. "Maar we zijn wel weer terug in de situatie dat spelers niet te houden zijn, zoals Chery, Kramer en Van Duinen in het verleden. Dat is jammer, want we wilden juist vooruit."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner