03.04.2016 18:10

De Leeuw praat wederom met Chicago Fire

Michael de Leeuw maakt een belangrijke goal voor FC Groningen. In de derby met SC Cambuur scoort hij de 1-0. (07-02-2015)
Michael de Leeuw maakt een belangrijke goal voor FC Groningen. In de derby met SC Cambuur scoort hij de 1-0. (07-02-2015)

Michael de Leeuw is opnieuw in gesprek met een buitenlandse club voor een eventuele transfer. De aanvaller van FC Groningen, die zondag rood kreeg in het duel met ADO Den Haag, voerde al meerdere gesprekken met Chicago Fire, dat uitkomt in de Major League Soccer.

"Ik ben aan het kijken wat ik eigenlijk wil. Ik ben 29 en het is afwachten wat een vervolgstap kan zijn", legt De Leeuw zijn houding uit voor de camera van FOX Sports. De spits werd vorig jaar gelinkt aan een vertrek naar China, ditmaal is Chicago Fire uit Amerika een mogelijke bestemming van De Leeuw.

"Er zijn gesprekken, die zijn er ook in de winterstop geweest, maar het is nog niet zo ver dat het al zeker is." Bij Chicago Fire speelt inmiddels ook Johan Kappelhof, tot voor kort nog teamgenoot van De Leeuw. "Ik heb inderdaad met Johan Kappelhof gesproken, maar ik heb ook een mooie aanbieding van FC Groningen gekregen. We zien wel wat er gaat gebeuren", houdt De Leeuw zich op de vlakte.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner