11.05.2016 15:49

'Vitesse wil rivaal NEC beroven van sterspeler'

NEC-middenvelder Navarone Foor is het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter tijdens het duel met Roda JC. (01-05-2016)
NEC-middenvelder Navarone Foor is het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter tijdens het duel met Roda JC. (01-05-2016)

Navarone Foor staat mogelijk voor een gevoelige overstap. De aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller van NEC Nijmegen staat namelijk in de belangstelling van rivaal Vitesse.

Foor speelt sinds het seizoen 2011/2012 voor de hoofdmacht van NEC. De middenvelder heeft inmiddels ruim honderdvijftig officiële duels in het shirt van NEC achter zijn naam staan, maar Foor gaat NEC aankomende zomer verlaten. Foor heeft namelijk een aflopende verbintenis in Nijmegen en is niet van plan om zijn contract te verlengen.

Volgens De Gelderlander wil rivaal Vitesse profiteren. Foor is gratis op te halen en op meerdere posities inzetbaar, waardoor hij meer dan interessant is voor Vitesse. De Arnhemmers zien aankomende zomer namelijk Denys Oliynyk transfervrij vertrekken, terwijl Chelsea-huurlingen Dominic Solanke, Nathan, Lewis Baker, Isaiah Brown en Danilo Pantić waarschijnlijk ook niet zullen terugkeren. Renato Ibarra, die nog een contract heeft tot medio 2017, wil Arnhem eveneens verlaten, waardoor Vitesse wel een nieuwe offensieve speler kan gebruiken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner