26.05.2016 10:34

Pröpper tekent contract bij Heracles Almelo

Robin Pröpper (m.) is doortastender en wint tijdens de wedstrijd De Graafschap - Roda JC het duel van Rydell Poepon (l.). (11-03-2016)
Robin Pröpper (m.) is doortastender en wint tijdens de wedstrijd De Graafschap - Roda JC het duel van Rydell Poepon (l.). (11-03-2016)

Robin Pröpper verlaat De Graafschap voor Heracles Almelo. De centrale verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, heeft in Almelo een contract voor drie seizoenen getekend.

De 22-jarige mandekker heeft ruim honderd officiële duels namens De Graafschap achter zijn naam staan. "De eerste seizoenen kwam hij voor zijn club uit in de Eerste Divisie", aldus algemeen directeur Nico Jan Hoogma op de clubsite van de Almeloërs. "Dit jaar was hij een vaste waarde voor De Graafschap op het hoogste niveau. Bij Heracles Almelo gaat hij de concurrentie aan met Mike te Wierik op de positie van rechter centrale verdediger."

Pröpper is blij met zijn overstap naar Heraces Almelo. "Om te beginnen heb ik hele mooie jaren gehad bij De Graafschap. Met deze stap hoop ik mezelf verder te ontwikkelen en opnieuw mooie jaren te beleven. Heracles Almelo heeft de afgelopen jaren goede stappen gemaakt. Deze lijn wil ik met de club voortzetten, al direct volgend seizoen. Ik heb er zin in."

Pröpper is na Daryl van Mieghem en Brandley Kuwas de derde versterking bij Heracles Almelo voor aankomend seizoen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner