03.06.2016 22:24

'Buitenland lonkt nadrukkelijk voor Bel Hassani'

Iliass Bel Hassani (r.) moet afrekenen met Andreas Ludwig, die druk op de bal zet tijdens FC Utrecht - Heracles Almelo. (22-05-2016)
Iliass Bel Hassani (r.) moet afrekenen met Andreas Ludwig, die druk op de bal zet tijdens FC Utrecht - Heracles Almelo. (22-05-2016)

Het wordt een moeilijkere opgave voor Heracles Almelo om Iliass Bel Hassani te behouden. De middenvelder speelde zichzelf tijdens het afgelopen seizoen in de belangstelling van diverse clubs, waaronder teams uit het buitenland.

Volgens het Algemeen Dagblad hebben clubs uit Turkije, Duitsland en Italië zich inmiddels in Overijssel gemeld om te praten over Bel Hassani, die bij de Eredivisionist nog over een contract tot medio 2017 beschikt. Bel Hassani miste afgelopen seizoen geen enkele competitiewedstrijd van Heracles Almelo en speelde daarnaast een belangrijke rol in de play-offs voor Europees voetbal.

Via een tweeluik wist Heracles Almelo zich te plaatsen voor de voorrondes van de Europa League, waar Bel Hassani ook een belangrijke rol in kan spelen. De club lijkt zich met de vernieuwde interesse vanuit het buitenland echter neer te leggen bij een vertrek van de middenvelder, die voor zijn periode bij Heracles Almelo voor Sparta speelde. Inmiddels staat de linkspoot op bijna tweehonderd officiële duels.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner