14.06.2016 14:46

Fischer volgende versterking Go Ahead Eagles

Sander Fischer ontvangt een rode kaart tijdens AZ - Excelsior en moet het speelveld een kwartier voor tijd verlaten. (06-03-2016)
Sander Fischer ontvangt een rode kaart tijdens AZ - Excelsior en moet het speelveld een kwartier voor tijd verlaten. (06-03-2016)

Go Ahead Eagles heeft dinsdag de derde aankoop in vijf dagen gedaan. Na Kevin Brands en Joey Suk, die allebei overkwamen van NAC Breda, gaat ook Sander Fischer voetballen voor de naar de Eredivisie gepromoveerde Deventenaren.

"Vanaf het begin straalde Go Ahead Eagles in de gesprekken uit dat ze me graag wilden hebben. Uit die benadering sprak vertrouwen", aldus Fischer op de clubwebsite. "Go Ahead Eagles past goed bij mij. Lekker veldje, mooi stadion, fanatieke supporters. Als persoon en als voetballer vind ik het fijn een trouwe supportersschare achter het team te hebben."

De 27-jarige centrale verdediger speelde de afgelopen 3,5 jaar bij Excelsior. Hij ondertekent bij het elftal van trainer Hans de Koning een contract voor twee seizoenen. Fischer begon zijn profloopbaan in 2007 bij NAC en voetbalde vervolgens voor SC Cambuur, FC Emmen, AGOVV en Excelsior.

Go Ahead Eagles zocht een nieuwe centrale verdediger na het vertrek van Bart Vriends naar Sparta Rotterdam, dat net als de ploeg uit Deventer naar de Eredivisie is gepromoveerd.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner