21.06.2016 16:02

Go Ahead presenteert buitenlandse aanvaller

Henrik Ojamaa uit Estland is vanaf komend seizoen te zien in het shirt van Go Ahead Eagles. De 25-jarige aanvaller heeft in Deventer een contract ondertekend voor twee seizoenen, met de optie voor nog een jaar.

Ojamaa heeft al de nodige ervaring. "Ja, de nodige clubs", vertelt hij op de website van Go Ahead. "Als jonge jongen ben ik vanuit Estland vertrokken naar Derby County. Daarna heb ik vele voetballanden aangedaan. Overal heb ik ervaring opgedaan en me verder kunnen ontwikkelen. Ik heb in de voorronde van de Champions League gespeeld."

"Ik ben ontzettend blij dat ik al die ervaring nu mee kan nemen naar Deventer", vervolgt Ojamaa. "Alles begint met hard werken. Dat is het fundament waar ik doelpunten en assists op wil bouwen. Voetbal is mijn alles, op het veld geef ik letterlijk alles. Daarbuiten ben ik een relaxed en positief ingesteld persoon."

"Ik heb de afgelopen weken veel gelezen en gehoord over Go Ahead Eagles. Over het geweldige seizoen dat ze gedraaid hebben, vooral in de slotfase. Ik kijk er ontzettend naar uit onderdeel uit te maken van de positive wave waar Go Ahead Eagles op zit."

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner