29.06.2016 10:59

'PSG zit achter de rechtsback van België aan'

Thomas Meunier ziet een sterk optreden op het Europees kampioenschap in Frankrijk mogelijk beloond worden met een nieuw, buitenlands avontuur. De 24-jarige back van België en Club Brugge staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain.

De Franse landskampioen sluit volgens het doorgaans goed ingevoerde L'Equipe aan in de rij voor Meunier. Ook de Italiaanse clubs Torino FC en SSC Napoli zijn volgens de krant geïnteresseerd in de rechtsback, die drie volledige wedstrijden speelde op het EK. Meunier staat al sinds 2011 onder contract bij Club Brugge, waarvoor hij bijna honderdvijftig wedstrijden speelde in de Eerste Klasse.

Paris Saint-Germain is op zoek naar een nieuwe rechtsback, aangezien Gregory van der Wiel deze zomer transfervrij vertrekt uit de hoofdstad van Frankrijk. De oud-speler van Ajax speelde sinds 2012 in Parijs en won elk jaar het kampioenschap in de Ligue 1, maar Paris Saint-Germain besloot het contract van de Nederlander niet te verlengen. Het is nog niet bekend waar Van der Wiel aankomend seizoen onder contract staat.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner