30.06.2016 10:26

ADO pikt El Mahdioui transfervrij op bij Ajax

Ashraf el Mahdioui (r.) draait weg bij Gaston Salasiwa (l.) tijdens het competitieduel Almere City FC - Jong Ajax (04-03-2016).
Ashraf el Mahdioui (r.) draait weg bij Gaston Salasiwa (l.) tijdens het competitieduel Almere City FC - Jong Ajax (04-03-2016).

ADO Den Haag heeft Ashraf el Mahdioui vastgelegd. De twintigjarige middenvelder komt transfervrij over van Ajax en tekent in Den Haag een contract voor drie seizoenen. De middenvelder speelde het afgelopen seizoen 23 competitiewedstrijden namens Jong Ajax in de Jupiler League, daarin scoorde hij drie keer. El Mahdioui speelde nimmer voor de hoofdmacht van de Amsterdammers.

"Ik kom natuurlijk uit de Jupiler League, of ik al klaar ben voor de Eredivisie zal moeten blijken", aldus El Mahdioui op de clubsite van de Hagenaars. "Maar ik zal daarvoor mijn stinkende best moeten doen op de training. Ik hoop in ieder geval op zoveel mogelijk speelminuten. Ik ben een controlerende middenvelder die graag het spel verdeeld. Met mijn goede trap kan ik in medespeler voor de goal zetten. Ik hoop daarmee van waarde te kunnen zijn voor de club."

ADO Den Haag-trainer Željko Petrović is blij met het aantrekken van El Mahdioui. "Met Ashraf halen we een erg talentvolle middenvelder in huis. Dat heeft hij de afgelopen jaren bij Ajax wel bewezen. Het zegt ook genoeg dat veel buitenlandse clubs hem binnen wilden halen. Dat Ashraf dan voor ADO Den Haag kiest, is een compliment voor onze club. We gaan de komende jaren ongetwijfeld veel plezier aan Ashraf beleven", aldus Petrović.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner