02.07.2016 20:42

Batshuayi bevestigt vertrek bij Marseille

Michy Batshuayi is bezig aan de warming-up voorafgaand aan het competitieduel AS Monaco - Olympique Marseille (17-04-2016).
Michy Batshuayi is bezig aan de warming-up voorafgaand aan het competitieduel AS Monaco - Olympique Marseille (17-04-2016).

Michy Batshuayi heeft zijn vertrek bij Olympique Marseille aangekondigd. De Belgische spits - die vrijdagavond met België door Wales (3-1) werd uitgeschakeld op het EK in Frankrijk - gaat hoogstwaarschijnlijk naar Chelsea.

Batshuayi heeft via zijn officiële Twitter account zijn aanstaande vertrek aangekondigd. De Belgische aanvaller speelde de afgelopen twee seizoenen voor de Franse club. De spits wist het afgelopen seizoen zeventien keer te scoren in de Ligue 1, maar toch eindigde Olympique Marseille op een teleurstellende dertiende plaats.

Er was genoeg belangstelling voor Batshiayi. Onder meer Juventus, West Ham United en Crystal Palace zouden belangstelling hebben getoond, maar de Belg kiest waarschijnlijk voor Chelsea. De Londenaren betalen naar verluidt veertig miljoen euro voor de Belg, die twee seizoenen geleden Standard Luik verruilde voor Olympique Marseille.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner