06.07.2016 23:02

John aangeboden in Rotterdam en Eindhoven

Ola John is blij met de 1-0 overwinning van SL Benfica op CD Nacional in de Taça da Liga. (30-12-2014)
Ola John is blij met de 1-0 overwinning van SL Benfica op CD Nacional in de Taça da Liga. (30-12-2014)

Ola John, nog altijd contractspeler van SL Benfica, staat in de belangstelling van Feyenoord en PSV. De vleugelaanvaller is in Portugal op een zijspoor beland en lijkt ook in het nieuwe seizoen op weinig speeltijd te kunnen rekenen en is daarom aangeboden bij de clubs uit Rotterdam en Eindhoven.

Feyenoord is nog altijd op zoek naar een vleugelspeler en binnen dat plaatje zou John mooi passen. Volgens FOX Sports heeft de Rotterdamse club, net als PSV, wel oren naar de voormalig speler van FC Twente. Ondanks het contract dat nog twee jaar doorloopt, houden verschillende clubs John in de gaten.

"Maar hij ziet Nederland zeker als een mooie optie om zijn carrière weer een duw in de goede richting te geven", meldt Collins John, de broer en belangenbehartiger van de vleugelspeler. "Ola John is bij ons aangeboden. Dat is de status op dit moment", gaf Thijs Slegers, woordvoerder van PSV, aan.

Omdat Benfica voorlopig nog vasthoudt aan een hoge afkoopsom, lijkt een transfer van John naar Feyenoord en PSV voorlopig niet aan de orde. Mogelijkerwijs zakt Benfica met de eisen als het einde van de transferperiode nadert.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner