07.07.2016 21:41

Verbeek kan loopbaan vervolgen in Australië

Daan Disveld (l.) gebruikt zijn arm om in ieder geval in de buurt te komen van de bal, die in het bezit is van Danny Verbeek. (20-11-2015)
Daan Disveld (l.) gebruikt zijn arm om in ieder geval in de buurt te komen van de bal, die in het bezit is van Danny Verbeek. (20-11-2015)

Danny Verbeek krijgt de kans om naar de andere kant van de wereld te verhuizen. De buitenspeler van NAC Breda staat in de belangstelling van Sydney FC. Of Verbeek naar Australië vertrekt, weet hij echter nog niet.

"Ik weet nog niet of ik het doe, het is voor mij geen makkelijke stap", zegt Verbeek tegenover Omroep Brabant. De aanvaller kon ook naar een Turkse club, maar lijkt de voorkeur te geven om niet uit Nederland te vertrekken. "Het is voor mij geen makkelijke stap. Het is een mooi contract in Australië, maar ik weet het nog niet. Het is toch naar de andere kant van de wereld met mijn jonge gezin."

Verbeek, die nog een contract voor één seizoen heeft in Noord-Brabant, heeft het gevoel dat NAC Breda van hem af wil. "Ik snap dat de club snel duidelijkheid wil over mijn toekomst. Maar ik laat me niet opjagen, het is voor mij geen 'kleine' beslissing. Alles moet goed zijn. Ik wil de juiste beslissing voor mezelf en mijn gezin nemen. Ik hoef ook nier per se weg, maar moet wel kijken of ik speeltijd ga krijgen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner