12.07.2016 12:10

Cabral voor drie jaar naar de Franse competitie

Jerson Cabral is weer het mannetje bij FC Twente. De aanvaller schiet op mooie wijze de 0-1 tegen de touwen tegen De Graafschap. (15-04-2016)
Jerson Cabral is weer het mannetje bij FC Twente. De aanvaller schiet op mooie wijze de 0-1 tegen de touwen tegen De Graafschap. (15-04-2016)

Jerson Cabral gaat definitief aan de slag bij SC Bastia. De vleugelaanvaller heeft dinsdagochtend zijn handtekening gezet onder een contract voor drie seizoenen bij de Franse club.

De Rotterdammer vertrekt transfervrij naar SC Bastia, aangezien zijn contract bij FC Twente onlangs was afgelopen. Cabral kende een aantal moeilijke jaren bij FC Twente, maar wist zich tijdens het afgelopen seizoen terug te knokken. Cabral kreeg een basisplaats van FC Twente-trainer René Hake en scoorde zes keer in 24 competitiewedstrijden namens de Tukkers.

Cabral begon zijn carrière bij Feyenoord. De vleugelaanvaller begon goed in Rotterdam-Zuid, maar raakte uiteindelijk zijn basisplaats kwijt. Feyenoord besloot Cabral te ruilen voor Wesley Verhoek. In Enschede had Cabral het ook lastig. De vleugelaanvaller werd door de club uit Enschede op huurbasis overgedaan aan ADO Den Haag en Willem II, maar ook in Den Haag en Tilburg wist Cabral niet te overtuigen. Na een sterk seizoen bij FC Twente kiest Cabral nu voor een avontuur bij het Franse SC Bastia.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner