17.07.2016 20:29

Slecht nieuws vanuit Deventer voor Massop

Milan Massop puft uit na een zware wedstrijd tegen FC Volendam. FC Eindhoven weet een 1-0 overwinning over de streep te trekken. (11-03-2016)
Milan Massop puft uit na een zware wedstrijd tegen FC Volendam. FC Eindhoven weet een 1-0 overwinning over de streep te trekken. (11-03-2016)

Nadat Milan Massop ondanks een doorlopend contract bij FC Eindhoven een stage bij Go Ahead Eagles afdwong, heeft de linksback slecht nieuws ontvangen. De promovendus is voorlopig niet van plan om met Massop in zee te gaan.

De oud-speler van De Graafschap maakte zich onmogelijk in Brabant, door via afwezigheid op trainingen een vertrek te forceren. De clubleiding van FC Eindhoven zag zich genoodzaakt een mogelijk vertrek te accepteren en liet Massop meetrainen met Go Ahead Eagles, maar de club laat aan De Stentor weten dat er voorlopig geen transferonderhandelingen plaatsvinden tussen de formatie uit Deventer en FC Eindhoven.

"Voorlopig blijft het bij deze stage", stelt technisch manager Dennis Bekking. Massop staat nog tot medio 2018 onder contract bij FC Eindhoven, dat volgend seizoen in de Jupiler League speelt. Go Ahead Eagles is voorlopig niet van plan om een transfersom te betalen voor Massop, maar mogelijk komt de ploeg terug voor de linksback als de transferdeadline nadert. Of Massop nu terugkeert op de training van FC Eindhoven is onbekend.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner