17.07.2016 21:54

'N'Koudou naar Spurs voor medische keuring'

Georges-Kévin N'Koudou wordt mogelijk een teamgenoot van Vincent Janssen. Tottenham Hotspur is geïnteresseerd in de 21-jarige middenvelder annex buitenspeler van Olympique Marseille. N'Koudou speelt nog maar een jaar in de havenstad.

De Fransman met Kameroense roots maakte indruk in de Ligue 1 en Europa League, waarin hij goed was voor negen doelpunten. Olympique Marseille kende een dramatisch seizoen, in de Ligue 1 kwam het niet verder dan de middenmoot en Athletic Bilbao was in de knock-outfase van de Europa League te sterk voor de Fransen, maar N'Koudou hield het hoofd boven water.

Volgens Sky Sports wil Tottenham Hotspur hem graag in de Premier League aan het werk zien en is het met Olympique Marseille een transfersom van ongeveer dertien miljoen euro overeengekomen. Hierdoor maken de Fransen een flinke winst, aangezien N'Koudou vorige zomer nog voor een bedrag van twee miljoen euro werd overgenomen van FC Nantes.

Naar verluidt is de creatieve voetballer al op weg naar Londen voor een medische keuring. N'Koudou moet de derde zomeraanwinst van Tottenham Hotspur worden, naast Janssen maakte ook Victor Wanyama de stap naar White Hart Lane. De Spurs werden afgelopen seizoen derde in de Premier League en spelen daardoor volgend seizoen in de groepsfase van de Champions League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner