18.07.2016 15:48

Willem II kan proefspeler niet overtuigen

Proefspeler Andreas Calcan (l.) vecht een duel uit met Tim Keurntjes (r.) tijdens het oefenduel Willem II - De Graafschap (16-07-2016).
Proefspeler Andreas Calcan (l.) vecht een duel uit met Tim Keurntjes (r.) tijdens het oefenduel Willem II - De Graafschap (16-07-2016).

Willem II was graag in zee gegaan met de Roemeense proefspeler Andreas Calcan, maar de Tilburgers kunnen de middenvelder niet betalen.

"Tijdens zijn trainingsstage hebben we een goed beeld van Andreas gekregen", aldus Joris Mathijsen, technisch manager van Willem II, op de clubsite van de Tilburgers. "Wij vinden hem een groot talent. Daarom hebben we hem naar ons financiële vermogen een goed aanbod gedaan. Helaas bleek dit aanbod niet aan de verwachtingen van Calcan en zijn zaakwaarnemer te voldoen."

Dries Boussatta, zaakwaarnemer van Calcan, begrijpt niets van de aanbieding van Willem II. "Ik ken de situatie van de club, maar ik heb Andreas naar Willem II gebracht nadat ze me hadden verteld met welk budget zij een speler mochten halen", aldus Boussatta tegenover Voetbal International . "Dat was het dubbele van wat ze nu hebben geboden."

Mogelijk gaat de Roemeen nu aan de slag bij Ajax. "We bekijken deze week de andere opties", vervolgt de zaakwaarnemer zijn verhaal. "Vanaf dinsdag traint hij mee met Jong Ajax. Mogelijk komt daar nog iets uit, maar er is bijvoorbeeld ook een Russische ploeg die hem aan het werk wil zien en een aantal Eredivisie-clubs hebben interesse getoond."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner