25.07.2016 21:28

De Graafschap vraagt hoofdprijs voor Vermeij

Vincent Vermeij (r.) wordt tijdens de play-offwedstrijd tussen MVV en De Graafschap kort gedekt door Daryl Werker. (13-05-2016)
Vincent Vermeij (r.) wordt tijdens de play-offwedstrijd tussen MVV en De Graafschap kort gedekt door Daryl Werker. (13-05-2016)

Heracles Almelo is geschrokken van het bedrag dat De Graafschap vraagt voor Vincent Vermeij. De Eredivisionist heeft geboden op de aanvalsleider en kreeg een tegenbod, maar daar blijft het vanwege de transfersom voorlopig bij.

Algemeen directeur Nico Jan Hoogma geeft voor de camera van FOX Sports wat duiding over de status tussen Heracles Almelo en De Graafschap. "Onderhandelen. We zijn aan het kijken of we eruit kunnen komen, maar op dit moment stokt het", geeft de beleidsbepaler van de Eredivisionist eerlijk toe. "We zijn ons aan het beraden hoe we verder gaan."

Heracles Almelo heeft inmiddels geboden op Vermeij, maar De Graafschap ziet de aanvalsleider niet graag vertrekken. "Er is een tegenbod neergelegd en dat zien wij op die manier niet zitten." Desalniettemin ziet Hoogma de transfer van Vermeij wel gebeuren. "We willen de speler graag hebben, hij past in onze filosofie. Het is een jonge speler, getalenteerd."

Vermeij werd op relatief late leeftijd door Ajax gescout bij de amateurs. Bij de A1 van de club liet Vermeij zien een neusje voor de goal te hebben, maar in het betaalde voetbal scoorde de blonde spits niet voldoende voor Amsterdamse normen. In Doetinchem pakte Vermeij het scoren weer op, afgelopen seizoen maakte hij er negen in de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner