25.07.2016 22:10

SC Heerenveen denkt aan Willem II-captain

Jordens Peters (r.) is zeer fel in het duel met teamgenoot Asumah Abubakar op de eerste training van Willem II. (23-06-2016)
Jordens Peters (r.) is zeer fel in het duel met teamgenoot Asumah Abubakar op de eerste training van Willem II. (23-06-2016)

SC Heerenveen hoopt Jordens Peters over te nemen van Willem II. De aanvoerder van de Tilburgers geeft toe dat de formatie uit Friesland zich bij hem gemeld heeft, maar Peters wil pas praten als de clubs het eens zijn over een transfersom.

Peters is al vier seizoenen een belangrijke kracht bij Willem II. Hij degradeerde in het seizoen 2012/2013 met de club, wist het seizoen erna meteen weer te promoveren en handhaafde zich de afgelopen twee jaargangen op het hoogste voetbalniveau. Afgelopen seizoen lukte dit via de play-offs. De prestaties van Peters in het shirt van Willem II zijn dus niet onopgemerkt gebleven.

"Maar ik ga zelf pas praten als de clubs eruit komen", vertelt Peters netjes aan het Brabants Dagblad. "Dat is volgens het boekje." De mandekker beschikt bij Willem II nog over een contract tot medio 2018, waardoor sc Heerenveen een transfersom moet betalen voor de 29-jarige Nijmegenaar. Peters kan volgend seizoen zijn driehonderdvijftigste wedstrijd in zijn carrière spelen, ook gaat hij op voor zijn honderdste duel in de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner