26.07.2016 13:30

Boos Lyon wijst bod Arsenal op topspits af

Olympique Lyon heeft een bod van Arsenal op Alexandre Lacazette afgewezen. Dit heeft de Franse club in een officiële verklaring laten weten.

Hierin valt ook te lezen dat de topclub alles behalve blij is met de berichtgeving van de regionale krant Le Progrès. Dit medium meldde dinsdag namelijk dat de Londense club een bod van een slordige 48 miljoen euro deed op de spits, wat tot verwarring leidde bij de aandeelhouders van de beursgenoteerde Fransen.

Volgens Lyon bedroeg het bod van Arsenal 35 miljoen euro en dit is afgewezen. "De club ziet Alexandre Lacazette als een van de leiders van de ploeg van trainer Bruno Genesio. Hij is onvervangbaar", zo stelt de club over de 25-jarige aanvaller, die afgelopen seizoen goed was voor 21 doelpunten in de Ligue 1.

Doordat de Gunners ook naast de Fransman grijpen, moet de club van trainer Arsène Wenger weer op jacht naar een aanvalsleider. Eerder werd Arsenal ook al in verband gebracht met Mauro Icardo van Internazionale en Álvaro Morata van Real Madrid, maar dit liep ook op niks uit.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner