30.07.2016 14:22

Update: FC Twente versterkt zich met Sloveen

Dejan Trajkovski lijkt de nieuwste aanwinst van FC Twente te worden. De linksback, momenteel actief voor NK Domžale in zijn thuisland, komt als hij een medische keuring doorstaat op huurbasis naar Enschede, zo meldt De Telegraaf zaterdagochtend.

De 24-jarige Trajkovski speelde lang voor NK Maribor, maar maakte vorig jaar de overstap naar NK Domžale. FC Twente kwam bij de linksback uit nadat de club kort achter elkaar twee opties voor de positie van linksachter zag uitvallen. De jonge Vincent Schmidt, die nog maar één duel speelde in de Eredivisie, is geblesseerd, terwijl ook aanwinst Stefan Thesker niet volledig fit rondloopt in het oosten van Nederland.

Trajkovski speelde bijna tachtig wedstrijden in Slovenië en Europa, voor NK Maribor was hij zelfs zes duels in het hoofdtoernooi van de Europa League actief. De back is een jeugdinternational van Slovenië, maar wist de stap naar het nationale elftal nog niet te maken. Het is nog onduidelijk of FC Twente een optie tot koop opneemt in de onderhandelingen met NK Domžale.

Update: 30-07-2016, 14:20 uur:

Dejan Trajkovski is de vierde huurversterking van FC Twente, zo meldt de club zaterdagmiddag. De Tukkers hebben een optie tot koop laten opnemen in de huurovereenkomst. "De eerste indruk is goed, het is een mooie club met een groot stadion en goede supporters. Ik kijk er naar uit om hier te spelen in De Grolsch Veste, ik hoop zo veel mogelijk minuten te maken en belangrijk te zijn voor het eerste elftal", zo laat de verdediger weten op het digitale thuis van de club.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner