30.07.2016 12:20

Verratti gaat niet in op interesse Real Madrid

Marco Verratti blijft Paris Saint-Germain trouw, ondanks de interesse van Real Madrid. De winnaar van de Champions League werd gelinkt aan de Italiaanse middenvelder, maar die wil het kampioenenbal met zijn huidige werkgever winnen.

Paris Saint-Germain is de laatste jaren oppermachtig in Frankrijk, maar moet het in Europa vooral met teleurstellingen doen. Tegenover Le Parisien geeft Verratti aan dat hij Europees zilverwerk wil winnen met Paris Saint-Germain. "Het doet me goed dat een grote club als Real Madrid interesse heeft, maar ik heb besloten om in Parijs te blijven. Daar hebben de club en ik het al vaker over gehad."

"Ik ben hier nu vier jaar, ik ga aan mijn vijfde jaar beginnen. Totdat ik de Champions League heb gewonnen hier, wil ik blijven. Dat is mijn doelstelling. Ik wil bij dit team blijven, want het voelt alsof iedereen hier mijn familie is." Verratti beschikt in Frankrijk nog over een contract tot medio 2020. De middenvelder miste deze zomer het Europees kampioenschap in Frankrijk met een blessure.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner