02.08.2016 10:15

Excelsior gaat in zee met transfervrije Massop

Milan Massop heeft het vizier gericht op de bal tijdens het competitieduel FC Eindhoven - Fortuna Sittard (06-11-2015).
Milan Massop heeft het vizier gericht op de bal tijdens het competitieduel FC Eindhoven - Fortuna Sittard (06-11-2015).

Milan Massop vervolgt zijn carrière bij Excelsior. De verdediger heeft in Rotterdam een contract voor één seizoen getekend. De linkspoot liet onlangs zijn contract bij FC Eindhoven ontbinden, waardoor hij transfervrij kon vertrekken.

"Ik ben er hartstikke blij mee", doelt Massop op zijn contract bij Excelsior. Massop gaat bij Excelsior weer samenwerken met Mitchell van der Gaag. "Met FC Eindhoven heb ik vorig jaar een goed seizoen gedraaid en daarna heb ik goed contact met de trainer gehouden. In goed overleg is mijn contract daar onlangs ontbonden en toen was één en één eigenlijk twee. Zo is het contact met Excelsior ontstaan. Ferry de Haan (algemeen directeur, red.) kwam met een goed en eerlijk verhaal en dat sprak mij direct aan. Ik houd van eerlijk en weten wat je aan elkaar hebt."

Massop begon zijn profcarrière bij De Graafschap. "De eerste twee seizoenen bij de selectie daar heb ik alles gespeeld, maar in het derde jaar raakte ik zwaar geblesseerd. Aan het eind van dat seizoen is de club gepromoveerd en vertrok ik naar Eindhoven. Met die club waren we afgelopen jaar ook dichtbij promotie en nu speel ik straks alsnog in de Eredivisie."

"Ik moet in Rotterdam keihard gaan werken en mijn best gaan doen", vervolgt Massop op de clubsite van de Kralingers. "Ik heb nog nooit in de Eredivisie gespeeld, dus ik vind het lastig om te weten wat ik kan verwachten. Ik ken verder nog geen jongens van Excelsior, maar ik ga er vanuit dat ik me snel thuis zal voelen. Hoe snel ik erbij kan zijn durf ik nog niet te zeggen, maar na afgelopen maand heb ik in elk geval veel zin om bij Excelsior te beginnen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner