02.08.2016 14:50

Heracles heeft Weghorst-vervanger binnen

Heracles Almelo heeft zich definitief versterkt met Vincent Vermeij. De spits komt over van het gedegradeerde De Graafschap, zo maakte de club uit Almelo dinsdagmiddag bekend.

In de ochtend kwam de aanvaller al probleemloos door de medische keuring. Bij de Heraclieden, waar hij de komende drie seizoenen onder contract staat, gaat hij spelen met rugnummer negentien. Volgens TC/Tubantia wordt er een slordige vijf ton overgemaakt naar Doetinchem.

Vermeij zelf is in de wolken met de overstap. "Ik ben blij dat ik deze stap mag maken en dat ik me opnieuw moet laten zien in een nieuwe omgeving. Heracles Almelo is een geweldige club. De eerste indrukken die ik krijg zijn erg goed. De sfeer is vergelijkbaar met die bij De Graafschap", zo stelt hij op het digitale thuis van de club.

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma is ook tevreden over de transfer. "We zijn erg blij met de komst van Vincent. Met hem denken we een talentvolle spits in huis te hebben gehaald. Het afgelopen seizoen maakte hij voor De Graafschap negen goals in de Eredivisie. Hij moet de concurrentie aangaan met Paul Gladon."

Bij Heracles wordt Vermeij de opvolger van Wout Weghorst, die eerder naar AZ vertrok.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner