15.08.2016 20:49

'Willem II verhoogt vraagprijs van Peters'

Jordens Peters (r.) en Mitchell te Vrede (l.) duelleren om de bal tijdens het competitieduel sc Heerenveen - Willem II. (23-01-2016)
Jordens Peters (r.) en Mitchell te Vrede (l.) duelleren om de bal tijdens het competitieduel sc Heerenveen - Willem II. (23-01-2016)

De clubleiding van Willem II is niet van plan om aanvoerder Jordens Peters zomaar naar sc Heerenveen te laten gaan. De Tilburgers vragen 900.000 euro voor de centrale verdediger en een transfer lijkt inmiddels ver weg. Peters lijkt daardoor het seizoen 'gewoon' af te gaan maken bij Willem II.

Volgens Voetbal International wilde de clubleiding van de Tilburgers een week geleden pas om tafel bij een bedrag van 500.000 euro, maar is dat inmiddels opgelopen naar 900.000 euro. De afgelopen week hebben Willem II en sc Heerenveen onderhandeld over een transfer van Peters, maar de gesprekken verliepen zeer moeizaam. Beide clubs liggen ver uit elkaar en een akkoord lijkt er niet van te gaan komen.

Heerenveen was bereid om een half miljoen euro op tafel te leggen voor Peters, maar op dat moment besloot Willem II de vraagprijs van de verdediger aanzienlijk te verhogen. De clubleiding van de Tilburgers denkt dat, door de langlopende en moeizame onderhandelingen, de tijd om een geschikte vervanger te halen te kort is geworden.

Jurgen Streppel werkte de afgelopen jaren met Peters en wil de verdediger graag naar zijn nieuwe club halen. De verwachting is nu dat de oefenmeester naast de komst van de 29-jarige mandekker grijpt. Peters begon zijn carrière bij FC Den Bosch en is de laatste jaren uitgegroeid tot een betrouwbare verdediger bij Willem II. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner