29.08.2016 21:20

'Transfer Peters lijkt weer stap dichterbij'

Willem II speler Jordens Peters (l.) in duel met Ajax speler Richairo Živković (r.) (22-02-2015)
Willem II speler Jordens Peters (l.) in duel met Ajax speler Richairo Živković (r.) (22-02-2015)

De transfer van Jordens Peters naar sc Heerenveen leek definitief te zijn afgeketst, maar de kans dat de verdediger alsnog vertrekt bij Willem II is 'levensgroot'. Een akkoord tussen Peters en Heerenveen is aanstaande.

Volgens het Brabants Dagblad is Peters dicht bij een persoonlijk akkoord met sc Heerenveen. Frank Schouten, zaakwaarnemer van de 29-jarige verdediger, bevestigt dat er op een paar punten en komma's na overeenstemming is bereikt. Peters kreeg van Willem II toestemming om te onderhandelen met Heerenveen, maar van een akkoord tussen beide clubs is nog geen sprake.

Het contract van Peters loopt nog twee jaar door en Willem II heeft daardoor recht een vergoedingssom van Heerenveen, die naar verluidt rond de 500.000 euro moet bedragen. Beide clubs hebben dit weekend de onderhandelingen over een transfer van de mandekker hervat. Voorafgaand en na afloop van het competitieduel van de Tilburgers met Roda JC zijn gesprekken gevoerd. Ook de zaakwaarnemer van Peters was aanwezig bij het duel dat in 0-0 eindigde.

Berry van Gool, algemeen-directeur van Willem II, liet vorige week al weten een opvolger voor Peters op het oog te hebben.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner