31.08.2016 23:47

Van Schaik: "Hij gaat nergens meer naartoe"

Sebastién Haller lijkt in ieder geval tot de winterstop bij FC Utrecht te blijven. Volgens Wilco van Schaik, algemeen directeur van de club uit de Domstad, is een last-minute vertrek zeer onwaarschijnlijk.

De gehele zomer werd Haller in verband gebracht met geïnteresseerde clubs, maar het lijkt niet meer van een transfer te gaan komen. Dinsdag werd bekend dat Southampton verregaande interesse had in de Franse spits, maar dat is uiteindelijk niet doorgezet. Van Schaik verwacht niet dat Haller alsnog vertrekt. "Hij gaat nergens naartoe. Hij blijft minimaal een halfjaar bij ons. We hadden een transfer nodig, maar die hebben we met Ramselaar al gemaakt", stelt hij tegenover FOX Sports.

Volgens Van Schaik was er de afgelopen tijd veel interesse in Haller, maar heeft er uiteindelijk niemand concreet toegehapt. "Er is van alles voorbij gekomen, de top in Europa en zelfs een club in China'', aldus de bewindsman van FC Utrecht. Het verstrijken van de transferdeadline is inmiddels in zich en een last-minute transfer is niet waarschijnlijk. "Ik kan me niet voorstellen dat er nu nog iets gebeurt'', aldus Van Schaik die blij is dat de transferperiode er bijna op zit.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner