01.09.2016 12:24

'Feyenoord wees royaal bod op Kongolo af'

Paul Gladon (l.) komt een stapje te laat om het de uitverdedigende Terence Kongolo (r.) echt moeilijk te maken. (21-08-2016)
Paul Gladon (l.) komt een stapje te laat om het de uitverdedigende Terence Kongolo (r.) echt moeilijk te maken. (21-08-2016)

Feyenoord heeft op de slotdag van de transfermarkt een bod van Swansea City op Terence Kongolo afgewezen. De 22-jarige verdediger stond onlangs ook in de belangstelling van het Engelse Middlesbrough.

Swansea City kwam volgens Sven Claes, journalist van Het Laatste Nieuws, vlak voor het verstrijken van de transferdeadline met een bod van twintig miljoen euro op Kongolo. Feyenoord heeft het bod van de club uit Wales echter meteen van tafel geveegd. De Rotterdammers hadden vlak voor de transferdeadline te weinig tijd om een opvolger aan te trekken.

Een aantal dagen eerder deed overigens ook Middlesbrough een bod op de verdediger van Feyenoord. De Engelsen wilden acht miljoen euro betalen voor Kongolo, maar ook daar ging Feyenoord niet mee akkoord. Kongolo, die afgelopen weekend tijdens het competitieduel met Excelsior (4-1 overwinning) geblesseerd uitviel, is een vaste waarde bij Feyenoord en heeft in Rotterdam nog een contract tot de zomer van 2018.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner