04.01.2017 15:03

Jesé Rodríguez mag PSG na half jaar verlaten

Jesé Rodríguez baalt tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - FC Nantes (19-11-2016).
Jesé Rodríguez baalt tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - FC Nantes (19-11-2016).

Jesé Rodríguez tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2021 bij Paris Saint-Germain, maar de kans is aanwezig dat de Spaanse vleugelaanvaller de Franse hoofdstad in januari gaat verlaten.

De Spanjaard verruilde afgelopen zomer Real Madrid voor Paris Saint-Germain, maar Jesé moet het voorlopig doen met een bijrol in Parijs. Paris Saint-Germain-trainer Unai Emery gaf Jesé tijdens veertien officiële wedstrijden speeltijd, maar de Spanjaard mocht slechts twee keer in de basis beginnen. Ondanks het feit dat hij tweemaal wist te scoren voor Paris Saint-Germain is de kans aanwezig dat Jesé op zoek moet naar een nieuwe club.

Er werd de afgelopen dagen al gespeculeerd over een transfer naar Las Palmas, AS Roma, AC Milan en Liverpool, die clubs lijken daadwerkelijk kans te maken op de komst van Jesé. Unai Emery bevestigde namelijk tijdens een persconferentie van zijn club in Qatar dat zijn landgenoot mag vertrekken. "Jesé moet speelminuten maken. We staan dus open voor een vertrek van Jesé", aldus Unai Emery.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner