04.01.2017 15:18

'Heracles zoekt versterking in Friesland'

Caner Çavlan vangt tijdens Sparta - sc Heerenveen een hoge bal op. (04-11-2016)
Caner Çavlan vangt tijdens Sparta - sc Heerenveen een hoge bal op. (04-11-2016)

Heracles Almelo wil tijdens de huidige transferperiode de achterhoede versterken. De club uit Almelo is uitgekomen bij Caner Çavlan, die bij sc Heerenveen bijna niet aan spelen toekomt onder sc Heerenveen-trainer Jurgen Streppel.

De Almeloërs moeten Mark-Jan Fledderus voorlopig missen vanwege een zware knieblessure, terwijl Ramon Zomer onlangs besloot om zijn carrière te beëindigen. Heracles Almelo wil daarom de achterhoede versterken en is volgens FOX Sports van plan om linksback Çavlan van sc Heerenveen te huren. Heracles Almelo is echter niet de enige club met belangstelling voor de Doetinchemmer.

Adanaspor en Göztepe hebben namelijk ook belangstelling voor de Nederlandse Turk. Adanaspor is momenteel de hekkensluiter in de Turkse SüperLig, terwijl Göztepe de koploper uit de Turkse 1. Lig is. Çavlan, die vorig seizoen De Graafschap verruilde voor sc Heerenveen, speelde dit seizoen zeven competitiewedstrijden namens de Friezen, één keer mocht de linkspoot van Streppel in de basis beginnen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner