07.01.2017 17:02

Vitesse richt zich alleen op komst van Büttner

Vitesse-trainer Henk Fraser hoeft de komende tijd niet te hopen op de komst van versterkingen. Volgens technisch directeur Mo Allach is de club uit Arnhem momenteel alleen bezig met het aantrekken van Alexander Büttner.

De 27-jarige linksback is in onderhandeling met Vitesse over een contract. Büttner liet onlangs zijn contract bij Dinamo Moskou ontbinden. "Het is een proces dat al dagen loopt, we praten heen en weer en proberen eruit te komen. We hebben natuurlijk strenge financiële kaders waaraan we ons moeten houden, daar moet Büttner ook in passen. Het is geen geheim dat we hem graag laten terugkeren naar zijn oude club Vitesse", laat Allach weten aan Omroep Gelderland.

Verder lijken er geen versterkingen naar Arnhem te komen in deze transferperiode. "Nee, dit is de enige positie waar we ons op richten", vertelt Allach. "We hebben een goede selectie en ik ben geen voorstander van vele mutaties. Soms word je ertoe gedwongen, maar wij willen het graag met de jongens doen die hier op het veld staan." Vitesse staat halverwege de competitie op een achtste plaats. De ploeg van Fraser hervat de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner