10.01.2017 15:22

Büttner: "We moeten de puntjes op de i zetten"

De rentree van Alexander Büttner bij Vitesse is zo goed als rond. De vleugelverdediger onderging dinsdag een medische keuring bij de club uit Arnhem, maar wilde nog niet al teveel kwijt over de ophanden zijnde overeenkomst.

De 27-jarige Büttner is momenteel transfervrij, nadat hij zijn contract bij Dinamo Moskou liet ontbinden. "Ik ben niet honderd procent fit, maar ga dat snel worden. Het is normaal, denk ik, omdat ik ook een tijdje niet gespeeld heb. Ik hoop en denk snel te kunnen aansluiten", laat de linksback weten voor de camera van Omroep Gelderland. Zijn overgang naar Vitesse is echter nog niet helemaal rond.

"We moeten nog de laatste puntjes op de i zetten. Ja, ik moet daar fysiek aanwezig zijn om ook nog te tekenen", erkent Büttner. "Zo werkt dat nu éénmaal in een land als Rusland. Het is daar -28 graden. We gaan even snel op en neer." Naar verwachting zet de vleugelverdediger donderdag zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2019 bij Vitesse. De competitiehervatting aanstaande zondag tegen FC Twente komt voor Büttner in ieder geval nog te vroeg.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner