31.01.2017 10:37

ADO Den Haag en Go Ahead ruilen van speler

Randy Wolters (r.) probeert op snelheid langs Funso Ojo (l.) te komen, maar de middenvelder van Willem II doorziet dat. (25-11-2016)
Randy Wolters (r.) probeert op snelheid langs Funso Ojo (l.) te komen, maar de middenvelder van Willem II doorziet dat. (25-11-2016)

ADO Den Haag en Go Ahead Eagles hebben zaken gedaan op de transfermarkt. Randy Wolters vertrekt per direct van Go Ahead Eagles naar ADO Den Haag, terwijl Ludcinio Marengo juist van ADO Den Haag naar Go Ahead Eagles verkast.

Wolters, die ook in de belangstelling stond van een Amerikaanse club, wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door ADO Den Haag. Marengo vertrekt eveneens op huurbasis naar Go Ahead Eagles. Waar Marengo bij ADO Den Haag nog een contract tot de zomer van 2018 heeft, daar is Wolters aan het einde van het seizoen transfervrij. 

Marengo, die in de zomer van 2015 FC Volendam verruilde voor ADO Den Haag, kwam dit seizoen slechts tot drie basisplaatsen onder ADO Den Haag-trainer Željko Petrović. Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning deed vaker een beroep op Wolters. De vleugelaanvaller, die werd geboren in Leiden, mocht zeventien keer starten van De Koning. Scoren deed Wolters dit seizoen niet in de Eredivisie, Marengo was daarentegen eenmaal trefzeker.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner