31.01.2017 15:34

Smaakmaker FC Groningen kan naar Engeland

Mimoun Mahi in het shirt van FC Groningen in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. (14-01-2017)
Mimoun Mahi in het shirt van FC Groningen in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. (14-01-2017)

FC Groningen dreigt Mimoun Mahi nog voor het sluiten van deze transferperiode kwijt te raken. De aanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van een onbekende Engelse club. Algemeen directeur Hans Nijland vreest voor een vertrek.

"De laatste dagen van het transferwindow zijn turbulent. Afgelopen zaterdag kregen we vanuit Engeland een serieus bod binnen op Mahi. Dat bod hebben wij naast ons neergelegd, te meer daar wij ons eerst wilden focussen op de derby met Heerenveen. Het bod op Mahi werd daarna verhoogd, maar ook dat hebben we niet geaccepteerd", laat Nijland weten op de officiële website van FC Groningen. Mahi was dit seizoen al acht keer trefzeker voor de ploeg van trainer Ernest Faber.

"Vannacht kwam een derde bieding van de betreffende Engelse club bij ons binnen", vervolgt hij. "Er is ons veel aan gelegen Mahi bij FC Groningen te houden, maar een ieder zal begrijpen dat er ergens een financiële grens ligt die wij niet meer kunnen negeren. Op dit moment is absoluut nog niet aan te geven hoe dit verhaal zal aflopen. Hoe dan ook zal dat vandaag wel duidelijk worden, want het transferwindow sluit immers om middernacht." Mahi is in het bezit van een aflopend contract.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner