31.01.2017 19:21

Mitidis via huurperiode terug op het oude nest

Etiënne Reijnen (l.) laat weinig heel van het shirt van Nestoras Mitidis (r.), die de bal wel kan aannemen tegen FC Groningen. (09-12-2016)
Etiënne Reijnen (l.) laat weinig heel van het shirt van Nestoras Mitidis (r.), die de bal wel kan aannemen tegen FC Groningen. (09-12-2016)

Nestoras Mitidis maakt per direct de overstap naar AEK Larnaca, de club waar hij voor zijn komst naar Roda JC ook voor speelde. De Limburgers verhuren de aanvaller tot aan het einde van het huidige seizoen. Roda JC nam deze winter al acht nieuwe spelers op in de selectie, waardoor de kans op speelminuten voor Mitidis laag was.

"AEK Larnaca heeft zich bij ons gemeld met de vraag of ze Nestoras kunnen huren voor een halfjaar. Met de komst van een aantal nieuwe aanvallers is het uitzicht op speelminuten voor Nestoras na de winterstop kleiner dan daarvoor, hierdoor hebben we aan deze verhuur meegewerkt. Het is voor hem goed om zo veel mogelijk aan spelen toe te komen", stelt technisch directeur Ton Caanen op de clubwebsite van Roda JC.

Mitidis speelde uiteindelijk zestien competitieduels in dienst van Roda JC, daarin kwam hij één keer tot scoren. De Cyprioot werd afgelopen zomer voor twee jaar vastgelegd, waardoor hij aan het begin van het volgende seizoen terugkeert in Nederland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner